Sunday, August 2, 2009

Pertolongan =)















Kembali ke sekoolahhhh..=) Harini 2 HB Ogos.Hari 1st aku start balik sem yang dahulunya tertangguh.So untuk hari pertama as senior ni rasa best la jugak..hik3. "assalamualaikum bang assalamualaikum bang assalamualaikum bang"..wahhh..penat nak menjawab..Adik2 la katakan.hik3 ;p untuk hari 1st ni aku ada terjumpa sorang gurlz yg nangis..sebab apa nangis??? heee...kes kecik je pon..tp gelabah lebih..dier nangis sebab kunci moto dier hilang..tp dengan pertolongan super hero ni,aku pon dengan hensemnya pegi la tegur dier..Tanya camnie "awak okie ke?..apsal nangis?" then lepas dier explain pa semua...aku pon offer la nak kasik dier bantuan..kiranya hantar g umah dier untuk amek kunci spare ar...(tapi bila pikir2 balik..maybe dier gelabah sebab tu pon hari 1st dier..maklum la..budak2..hehe).

Then dengan malu2 sipu dier...dier ckp..."okie la camgitu''=) ...tapi bagus gak..coz hari 1st da dapat menarik dah..hik3 ;p..tp xpe..pertolongan aku ikhlas...coz kalau niat tak btol buat papew pon xde guna..kan kan?...& dengan pertolongan kali nie,aku da dapat sorang lagi kawan...x kesah ar laki ke pompuan..asalkan kawan..kawan biar beribu beb..=)

- end-

1 comment:

  1. kwn bia bribu,b'chenta bia lah pd YANG MAHA ESA!! hehe..

    ReplyDelete